Početna strana > Informacije > Informacije o načinu isporuke

Informacije o načinu isporuke


Koliko ce moja isporuka koštati?
Gde sve kancelarijskinamestaj.rs isporučuje?
Kako ću znati kada da očekujem isporuku?
Šta se dešava ako artikla trenutno nema na lageru?
Šta još moram da znam o mojoj isporuci?
Kako mogu da kontaktiram kancelarijskinamestaj.rs u vezi moje isporuke?


Koliko će moja isporuka koštati?

Isporuka na teritoriji Beograda i okoline :    -    VAŽNO !

Za sve narudžbe čija ukupna vrednost prelazi 25.000 din. kancelarijskinamestaj.rs vrši besplatnu isporuku na teritoriji Beograda i okoline u roku koji je definisan na stranici svakog artikla.

Za sve narudžbe čija ukupna vrednost ne prelazi 25.000 din. kancelarijskinamestaj.rs vrši isporuku na teritoriji Beograda i okoline u roku koji je definisan na stranici svakog artikla o trošku kupca, u iznosu od 2000 din.

 

Isporuka na teritoriji Novog Sada  :    -    VAŽNO !

Za sve narudžbe čija ukupna vrednost prelazi 50.000 din. kancelarijskinamestaj.rs vrši besplatnu isporuku na teritoriji Novog Sada u roku koji je definisan na stranici svakog artikla.

Za sve narudžbe čija ukupna vrednost ne prelazi 50.000 din. kancelarijskinamestaj.rs vrši isporuku na teritoriji Novog Sada u roku koji je definisan na stranici svakog artikla o trošku kupca, u iznosu od 3600 din.  

Za narudžbe primljene do 12h kancelarijskinamestaj.rs vrši isporuku u roku koji je definisan na stranici svakog artikla.
Za narudžbe primljene posle 12h na rok isporuke se dodaje još jedan radni dan.

Isporuka na teritoriji Srbije
Za manje narudžbe na teritoriji Srbije isporuka se vrš kurirskom službom koja u datom trenutku nudi najbolje uslove(cena, rok preuzimanja robe, rok isporuke itd.), a cena isporuke zavisi od težine i gabarita poručenog proizvoda.
Za veće narudžbe na teritoriji Srbije isporuku i montažu vršimo našim vozilima, sa ili bez nadoknade za troškove transporta, u zavisnosti od obima i lokacije isporuke   

     

                                                                                                                                                                                                   


Gde sve kancelarijskinamestaj.rs isporučuje?

Kancelarijskinamestaj.rs redovno isporučuje na čitavoj teritoriji Srbije. Za isporuke van države Srbije kontaktirajte kancelarijskinamestaj.rs putem mail adrese office@kancelarijskinamestaj.rs ili na broj telefona 011.6300.660

                                                                                                                                                                                                   


  Kako ću znati kada da očekujem isporuku?

Isporuka za 24h i 72h - Ekspres kolekcija kancelarijskog nameštaja
Isporuka za 72h podrazumeva da će traženi artikli biti isporučeni na lokaciju po vašem izboru u roku od 24h i 72h od trenutka naručivanja, pod uslovom da ste porudžbinu izvršili do 12h. Za porudžbine izvršene nakon 14h rok isporuke se produžava za jedan radni dan. Ukoliko imate bilo kakvih pitanja molimo vas da nam posaljete e-mail na adresu office@kancelarijskinamestaj.rs ili nas kontaktirate telefonom na broj 011.6300.660

Standardna isporuka
Na stranici svakog artikla možete pronaći procenjeno vreme isporuke. Najčešći rok isporuke za artikle koji imaju standardnu isporuku jeste 10 do 14 radnih dana. Kada vaša porudžbenica bude spremna za isporuku kontaktiraće Vas operater sa kojim ćete dogovoriti termin isporuke. Ukoliko imate bilo kakvih pitanja molimo vas da nam posaljete e-mail na adresu office@kancelarijskinamestaj.rs ili nas kontaktirate telefonom na broj 011.6300.660

Produžena isporuka
Na stranici svakog artikla možete pronaći procenjeno vreme isporuke. Najčešći rok isporuke za artikle koji imaju produženu isporuku jeste 25 do 35 radnih dana. Produženu isporuku najčeđće imaju veoma skupi modeli koje ni proizvođači ne drže na lageru poput furniranih proizvoda itd. Kada vaša porudžbenica bude spremna za isporuku kontaktiraće vas operater sa kojim ćete dogovoriti termin isporuke. Ukoliko imate bilo kakvih pitanja molimo vas da nam posaljete e-mail na adresu office@kancelarijskinamestaj.rs ili nas kontaktirate telefonom na broj 011.6300.660

4. Proizvodnja po meri
Ukoliko imate želju da za vas proizvedemo jedinstven kancelarijski nameštaj  ili da vam osmislimo kompletan poslovni prostor na pravom ste mestu. Imamo spreman tim dizajnera koji će za Vas pripremiti kompletan projekat,3d model, planove kao i film koji će vam pomoći da se "prošetate" kroz vašu novu kancelariju još u fazi planiranja. I sve to po veoma povoljnim cenama. Ukoliko imate bilo kakvih pitanja molimo vas da nam posaljete e-mail na adresu office@kancelarijskinamestaj.rs ili nas kontaktirate telefonom na broj 011.6300.660

                                                                                                                                                                                                   


Šta se dešava ako artikla trenutno nema na lageru?

Ukoliko vas zanima artikal koji trenutno nemamo na lageru predlažemo vam da odaberete sličan artikal iz naše veoma veliki ponude kvalitetnog kancelarijskog nameštaja. Ukoliko ipak odlučite da naručite artikal koji nemamo na lageru mi ćemo morati da ga naručimo od dobavljača koji takođe može imati produženi rok isporuke za taj artikal pa vam za takve narudžbe ne možemo garantovati rok isporuke.  

                                                                                                                                                                                                   


Šta još moram da znam o mojoj isporuci?

Isporuka za 24h i 72h
Za manje narudžbe isporuku može izvršiti samo jedan čovek ili kurirska služba. Treba imati u vidu da je kancelarijskinamestaj.rs dužan da vam nameštaj sklopljen dostavi u vaš prostor ili da vam ukoliko artikal ne stiže sklopljen montažu izvrši besplatno.

Standardna isporuka i proizvodnja po meri
Proizvode sa standardnim rokom isporuke i proizvode po meri obično isporučuje tim od dvoje ili više ljudi. Treba imati u vidu da je kancelarijskinamestaj.rs dužan da vam nameštaj sklopljen dostavi u vaš prostor ili da vam ukoliko artikal ne stiže sklopljen montažu izvrši besplatno.

Vozilo za isporuku
Za isporuku će se koristiti veće vozilo(kombi vozila 3.5t ili kamionom 7.5t). Svi eventualni problemi oko prilaza objektu moraju biti unapred rešeni i odgovornost su kupca. Za više informacija konsultujte naše eksperte za nameštaj.

Potrvrda termina isporuke
Za sve tipove isporuke operater će vas kontaktirati 1-3 dana pre isporuke osim za proizvode sa rokom isporuke od 72h, kada vas može kontaktirati na dan isporuke.

Za sve isporuke
Kancelarijskinamestaj.rs neće odnositi postojeći nameštaj da bi se oslobodio prostor za nov nameštaj. Ukoliko se isporuka vrši putem kurirske službe treba imati u vidu da kurirska služba isporučuje robu do adrese, tj. ne unosi u stambeni ili poslovni prostor.

Oštećenja:
Molimo vas da proverite vašu narudžbu prilikom prijema. Ukoliko primetite bilo kakva oštećenja ili nedostatke na proizvodu molimo vas da to naglasite priliko potpisivanja otpremnice. Ukoliko je vaš artikal oštećen zamenićemo sve delove koji su oštećeni ili nedostaju gde god je to moguće. U situacijama kada to nije moguće isporučićemo vam nov proizvod.

Napomena: ponekad postoje situacije koje su van naše kontrole. Zbog toga vam savetujemo da ne bacate vaš stari nameštaj dok ne dobijete nove proizvode i proverite da li imaju oštećenja ili nedostatke.

                                                                                                                                                                                                   


Kako mogu da kontaktiram kancelarijskinamestaj.rs u vezi moje isporuke?


Ako imate bilo kakva dodatna pitanja ne oklevajte da nas kontaktirate na office@kancelarijskinamestaj.rs ili putem telefona na broj 011.6300.660

                                                                                                                                                                                                   


Hvala na poverenju

www.kancelarijskinamestaj.rs   |    Internet tim