Početna strana > Informacije > Planiranje poslovnog prostora

Planiranje poslovnog prostora


Na koji način funkcioniše opremanje poslovnog prostora?
Da li se ova usluga naplaćuje
?
Šta sve zahtev za plan kancelarijskog nameštaja treba da sadrži?
Moj posao opremanja kancelarijskim nameštajem je veći ili manji. Šta mogu da očekujem ?
Kako izgleda 2d i 3d plan poslovnog prostora?


Na koji način funkcioniše planiranje poslovnog prostora?

Nastavljajući tradiciju uvođenja inovacija u ponudi kancelarijskog nameštaja u Srbiji i Beogradu svojim klijentima potpuno besplatno nudimo vizuelnu i tehničku razradu poslovnog prostora, pre samog poručivanja.

Kancelarijskinamestaj.rs nudi detaljnu pripremu vašeg projekta opremanja poslovnog prostora kancelarijskim nameštajem i na taj način nastojimo da na što bolji način iskoristimo potencijal svake kancelarije.

Naši eksperti za kancelarijski nameštaj koriste najsavremeniji softver uz pomoć kojeg pretvaraju vaš poslovni prostor u profesionalni 2d i 3d plan koji na najbolji način ukazuje na optimalan raspored kancelarijskih stolova, kancelarijskih stolica, kancelarijskih plakara kao i drugog kancelarijskog namestaja
                                                                                                                                                                                        


Da li se ova usluga naplaćuje?

Ova usluga je besplatna za klijente sajta kancelarijskinamestaj.rs.  Najčešće vreme pripreme 2d i 3d plana je u roku od 48h. 


Šta sve zahtev za plan kancelarijskog nameštaja treba da sadrži?

Zahtev za plan kancelarijskog nameštaja možete poslati na e-mail adresu office@kancelarijskinamestaj.rs i treba da sadrži sledeće informacije :

  • Kompletne dimenzije poslovnog prostora uključujući poziciju vrata i prozora.
  • Veličina i oblik stola po vašem izboru
  • Veličina i oblik samostalnih jedinica po vašem izboru što uključuje : Kancelarijske stolice, kancelarijske plakare, mobilne kasete sa fiokama i drugo.
  • Ukupan predviđeni broj ljudi koji će raditi u poslovnom prostoru.

Ukoliko ste nesigurni sa nekim od ovih informacija, slobodno nas kontaktirajte putem E-mail office@kancelarijskinamestaj.rs ili telefonom 011.6300.660. Plan je najlakse nacrtati rukon, na papiru i taj papir skeniran poslati mail-om.


Moj posao opremanja kancelarijskim nameštajem je veći ili manji. Šta mogu da očekujem ?

Za manje projekte praktikujemo izradu 2d plana. Zahtev za plan vašeg poslovnog prostora možete poslati na office@kancelarijskinamestaj.rs

Za veče poslove opremanje obavezna je poseta našeg eksperta za kancelarijski namestaj same lokacije poslovnog prostora, kako bi izvršio premer objekta i pripremio detaljan plan poslovnog prostora. Za veća opremanje pored standardnog 2d plana praktikujemo i izradu 3d plana poslovnog prostora i kancelarijskog nameštaja u njemu.


Kako izgleda 2d i 3d plan poslovnog prostora?

Nastojeći da u potpunosti odgovorimo željama klijenta nudimo vam detaljan 2d i 3d plan vašeg poslovnog prostora, koji će u potpunosti ukloniti sumnju da ste odabrali pravi kancelarijski nameštaj za vaš poslovni prostor, sve to pre samog poručivanja!

Prikazane su neki od elemenata koji čine plan poslovnog prostora :

 2D PLAN POSLOVNOG PROSTORA :

                            

 


3D PLAN POSLOVNOG PROSTORA :

Priprema 3d plana poslovnog prostora može trajati duže od predviđenih 48h u zavisnosti od veličine samog projekta opremanja.


Hvala na poverenju :

www.kancelarijskinamestaj.rs   |    Internet tim