Početna strana > Kancelarijski stolovi > Dodaci za stolove

POW201 kompaktS 7 Home

Cena: 4860.58 rsd
Šifra: EXPOW201
Robna marka: EXC
Količina: Kom.
Načini plaćanja
Načini isporuke
Verzija za štampu
011.6300.660
Opis proizvoda:

  • KOMPAKT S je strujna i komunikaciona stona ugradna priključna kutija visokog nivoa modularnosti sa mogućnošću ekipiranja i do 18 modula. Ispod pažljivo ergonomski dizajniranog aluminijumskog poklopca, u telu uređaja smeštene su energetske i data utičnice u boji i konfiguraciji prema zahtevu klijenta. Visina profila iznad stola pri zatvorenom poklopcu je niža od 1,5 mm, što KOMPAKT S čini skoro potpuno uklopljenim u okolinu.Priključna stona kutija KOMPAKT S nastala je iz potrebe da više i brže komuniciramo i da se lakše povezujemo. Dizajnirana je prvenstveno za radna mesta, konferencijske i sale za sastanke, ali primenu nalazi najviše u hotelskim sobama.

 

Konfiguracija:

1M - 1 Maska 3P - 
3 Schuko utičnice 
Boja plastičnih delova: Crna Bela El. Siva 
Vrsta konektora ulaza: Uvodni kabl 400 mm sa GST18 konektorom

Tehnički podaci: 
Napon: 250V 
Jačina struje: 16A 
Frekvencija: 50-60Hz 
Temperatura: 0 – 40°C
Relativna vlažnost: 0 – 95°C (bez kondenza) 
Dimenzije otvora: 93x183 mm 
Masa: 525 g

  • Besplatna isporuka na teritoriji Beograda za porudzbine vrednosti preko 25000rsd. Više informacija na stranici "besplatna isporuka"

  • Besplatna isporuka na teritoriji Novog Sada za porudzbine vrednosti preko 50000rsd. Više informacija na stranici "besplatna isporuka"

 

 


Molimo da imate u vidu :  Za isporuku će se koristiti veće vozilo (kombi vozila 3.5t ili kamionom 7.5t) Svi eventualni problemi oko prilaza objektu moraju biti unapred rešeni i odgovornost su kupca. Za više informacija konsultujte naše eksperte za nameštaj.

*Nastojimo da budemo što precizniji u opisu svih proizvoda, ali ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.