Besplatno planiranje poslovnog prostora. Planiranje & Instalacija!

Saznaj više

Uslovi kupovine

Dobrodošli na KancelarijskiNamestaj.rs internet sajt; Molimo vas da pogledate uslove kupovine pre kupovine proizvoda. KORIŠĆENJEM, PRISTUPANJEM I KUPOVINOM NA SAJTU kancelarijskiNamestaj.rs smatra se da prihvatate uslove koriščenja navednih u ovom članku. Ukoliko se ne slažete sa nečim iz ovog članka molimo vas da sajt ne koristite.

Uslovima korišćenja navedena su pravila koja garantuju kvalitet naših proizvoda kao i zadovoljstvo klijenta.


Opšti uslovi :

Expo Line D.o.o. upravlja sajtom www.kancelarijskinamestaj.rs iz svojih kancelarija u Beogradu. Sedište kompanije je u ulici Djordja Stanojevica 11g, Novi Beograd. Za sva pravna pitanja nadležan je sud u Beogradu. Expo Line i vi kao kupac, ste saglasni da se za eventualne sporove nadležan sud u Beogradu i primenjuju se zakoni koji važe u Srbiji, bez obzira ako se zakon koji se primenjuje u vašem regionu razlikuje od zakona na teritoriji Republike Srbije. Ukoliko se ne slažete sa ovim pravilom, molimo vas da sajt ne koristite. Ukoliko sajtu pristupate sa druge lokacije, saglasni ste sa ovim pravilom.


O cenama

Cene su podložne promenama bez prethodnog obaveštenja.
Cene su izražene u dinarima, bez PDV. Ukoliko stičete pravo na kupovinu bez PDV (Strane ambasade itd.) na kompletan saldo neće biti dodat PDV, u drugom slučaju PDV se obračunava na svaki artikal.
Promotivne cene su vremenski ograničene i mogu biti ograničene na odrđene artikle, vremenski ograničene ili do stanja zaliha.

O narudžbama

www.kancelarijskinamestaj.rs garantuje za kvalitet svojih proizvoda. Svi proizvodi su originalne robne marke i odgovaraju specifikaciji navedenoj na sajtu. U slucaju odstupanja od navedene specifikacije ili defekta obavezujemo se da Vam proizvod zamenimo, a sve troškove zamene snosi kancelarijskinamestaj.rs. Potrebno je da proizvod vratite u originalnom pakovanju sa računom. Garancija ne važi u slucaju defekta nastalog kao posledica neodgovarajuće  upotrebe.

1. Nakon prijema narudžbe putem sajta, prodavac je obavezan da izvrši telefonsku ili email potvrdu iste. Tek nakon potvrde od strane osoblja Expo Line D.o.o. i slanja validnog predračuna Expo Line D.o.o. smatra da je narudžba validna. Automatska generisana potvrda narudžbe koju je kupac primio u svoje e-mail poštansko sanduče je informativnog karaktera i nije obavezujuća za Expo Line D.o.o.
2. Kupac ima pravo da izvrši povraćaj robe bez objašnjenja u trajanju od 15 dana od dana kupovine.
3. Prodavac se obavezuje da naručene proizvode isporuči ispravne i u predviđenom roku.
4. U slučaju bilo kakve promene, prodavac je dužan da obavesti kupca prilikom telefonske ili email potvrde narudžbe.
5. Sve eventualne promene sem promena vezanih za isporuku se ne odnose na potvrdene narudžbe.
6. U slucaju neusklađenosti cena isporuke navedenih na ovom sajtu sa cenama kurirske službe, o promenama ćete biti obavešteni prilikom telefonske potvrde narudžbe.
7. kancelarijskiNamestaj.rs zadržava diskreciono pravo da određene narudže odbije. Razlozi odbijaja mogu da budu : Količina artikala koje je klijent naručio, a kancelarijskiNamestaj.rs nije u mogućnosti da obezbedi i drugi slučajevi.


Komentari kupaca, "feedback" o proizvodu i druge informacije

Slažete se da bilo koji materijal koji ste poslali na sajt www.kancelarijskinamestaj.rs u vidu komentara, informacija o proizvodu i drugo postaje vlasništvo www.kancelarijskinamestaj.rs. Slanjem informacija na sajt www.kancelarijskinamestaj.rs vi se slažete da :

1. Ste vi jedini vlasnik autorskog stava ili poruke koje ste poslali.

2. Stavovi koje ste poslali su moralni i tačni.

3. Imate barem 13 godina ili više.

4. Da su vaši stavovi u skladu sa ovim uslovima korišćenja i da neće na bilo koji način povrediti osećanja drugih ljudi.

5. Slažete se da nećete poslati poruku za koju vi znate da je netačna ili uvredljiva.

6. Slažete se da nećete poslati poruku koja narušava autorska i druga prava trećih lica.

7. Slažete se da nećete poslati poruku za koju ste plaćeni ili na bilo koji drugi način kompenzovani od strane trećeg lica.

8. Slažete se da nećete poslati poruku koja sadrži referencu na drugi sajt.

9. Koja sadrži kompjuterske viruse ili na drugi način može da ošteti sajt kancelarijskiNamestaj.rs ili druge kupce.


Sadržaj sajta, vlasništvo i autorska zaštita.

Informacije sadržane na ovom sajtu, a to uključuje (slike, tekstove, banere, i drugi autorski sadržaj) su u vlasništvu kompanije Expo Line D.o.o. i bez dozvole Expo Line D.o.o. se ne smeju kopirati u celosti ili u delovima.

Sadrzaji na sajtu www.kancelarijskinamestaj.rs zaštićeni su autorskim pravima i svako neovlašćeno korišćenje može predstavljati kršenje zakona o autorskim pravima, žigu ili drugih zakona.


Povreda vaših autorski prava

Ukoliko verujete da su vaša prava narušena sadržajem na našoj prezentaciji molimo vas da nas obavestite na email office@kancelarijskinamestaj.rs i mi ćemo sporni sadržaj ukloniti u najkraćem roku.

Radi potvrde autentičnosti spornog sadržaja potrebno je da nam dostavite :

1. Izjavu agencije za autorska prava i patente u kojoj je navedeno vaše vlasništvo.

2. Obaveštenje o tome gde se na našem sajtu nalazi sporni materijal, kako bi ga www.kancelarijskinamestaj.rs tim uklonio u najkraćem roku.

3. Vaše ime, telefon i email adresa.

4. Ukoliko vi lično niste vlasnik autorskih sadržaja potrebno je dostaviti i izjavu pod krivičnom i materijalnom odgovornošću da ste vi zaista ovlašćeni da zastupate vlasnika autorskog sadržaja.


Saglasnost i promene uslova

Korišcenje naših servisa podrazumeva saglasnost korisnika sa svim navedenim na ovoj strani. 
Vi se obavezujete da će te se pridržavati svega navedenog, a sve promene uslova postaju važece tek nakon objavljivanja na ovoj strani.


KancelarijskiNamestaj.rs :: Internet team.