Besplatno planiranje poslovnog prostora. Planiranje & Instalacija!

Saznaj više

KancelarijskiNamestaj.rs - Savršeno mesto za kupovinu kancelarijskog nameštaja

KancelarijskiNamestaj.rs je važan deo kompanije Expo Line iz Beograda, koja se dugi niz godina bavi distribucijom , proizvodnjom i trgovinom kancelarijskog nameštaja, materijala i prateće opreme za poslovne i privatne korisnike.

Naš cilj je da vam ponudimo samo najkvalitetnije proizvode po niskim cenama, uz korisničku podršku koja se smatra za među najboljima u branši. Svi naši proizvodi iz kategorije kancelarijski namestaj opremljeni su Blum i Harn okovom. Pored sopstvenog proizvodnog programa kancelarijskog nameštaja, ostvarili smo saradnju sa velikim brojem odabranih dobavljača iz Srbije i inostranstva, sve u cilju izlaženja u susret zahtevima klijenata za što većim izborom i konkurentnom cenom.

Naš tim eksperata vam je na raspolaganju da vam pomogne u odabiru pravog potrošnog materijala, tonera, papira i nameštaja za vašu kancelariju. Kompletan asortiman kancelarijskog nameštaja isporučujemo uz minimum 2 godine garancije tako da možete biti sigurni da ste kupovinom u KancelarijskiNamestaj.rs napravili pravi izbor.

Veliki deo naših proizvoda imamo na lageru i isporučujemo ih u roku od 24h ili 72h. Za ostale artikle možete očekivati isporuku u roku od 7 radnih dana. Najveći deo našeg asortimana isporučujemo besplatno na teritoriji čitave Srbije. Više informacija o besplatnoj isporuci na stranici Isporuka.

Adresa prodajnog salona

Pored širokog asortimana dostupnog 24 sata dnevno na našoj online prodavnici, takođe imate mogućnost da, u prijatnom ambijentu našeg salona, pogledate deo naše ponude kancelarijskih stolova, plakara, fotelja i kaseta sa fiokama ili da lično preuzmete vašu pošiljku kancelarijskog materijala.


Prodaja
Prodajni salon : Belville, Đorđa Stanojevića 11g
Mail : office@kancelarijskinamestaj.rs
CALL CENTAR : 011 6300660
Radno vreme : Pon–Pet.: 08:00 - 16:00
Subota i nedelja : Neradni dani


Fabrika & Magacin
Fabrika I magacin :   Milisava Gorunovica  116d
Tel: +381 11 8326035
Radno vreme : Pon–Pet.: 08:00 - 16:00
Subota i nedelja : Neradni dani

Mogućnosti plaćanja

Bez obzira da li kupujete online kancelarijski nameštaj ili u našem prodajnom salonu, dostupno vam je više opcija plaćanja

Gotovinsko plaćanje

Plaćanje pouzećem

Žiralno (Predračun)

Devizno plaćanje iz inostranstva

Platnim karticama