Besplatno planiranje poslovnog prostora. Planiranje & Instalacija!

Saznaj više

Kancelarijskinamestaj.rs nudi sveobuhvatnu uslugu planiranja kancelarija, osmišljenu da vam pomogne da maksimalno iskoristite raspoloživi prostor, a da istovremeno budete u okviru budzeta. U ponudi imamo širok izbor kancelarijskog nameštaja koji odgovara različitim poslovnim prostorima, uključujući stolove za sastanke , recepcije , ergonomske stolice, metalne ormare, radne i ergonomske stolove.

Naše usluge planiranja su pogodne za nove kancelarije, proširenja, preseljenje, renoviranje ili jednostavno ako želite da osvežite postojeći raspored.

Uz naše 2D planiranje, moći ćete da dobijete predstavu o tome kako će izgledati raspored vaše kancelarije sa našim nameštaje.Bilo da imate otvoreni tip kancelarije ili radite sa malim radnim prostorom, moći ćemo da vam pomognemo da 2D dizajna, moći ćete da izgradite idealno radno okruženje. Bilo da organizujete salu za sastanke ili vam je potrebna pomoć u izgradnji savršene radne stanice, naša usluga dizajna radnog mesta je tu da vam pruži podršku na svakom koraku. Posvećeni smo stvaranju savršenog prostora za vas i vaš tim. Nudimo neograničene revizije dizajna planiranja kancelarijskog prostora, 1000 opcija nameštaja koje odgovaraju bilo kom stilu, bolje cene za veće kupovine i 2d prikaze zasnovane na vašem prostoru, sve u roku od 24-48!

PROCES PLANIRANJA KANCELARIJSKOG PROSTORA

1. Korak - Merenje kancelarije

Kada stupite u kontakt sa našim timom, možete nam poslati dimenzije vaše kancelarije kao i fotografije ukoliko ih imate na mail office@kancelarijskinamestaj.rs.

2. Korak - Izrada 2d Cad crteza

Koristeći dimenzije koje ste nam poslali, isprojektovaćemo rešenje koje će biti fokusirano na:

  • Maksimiziranje potencijala raspoloživog prostora
  • Kreiranje različitih zona po vašim željama
  • Obezbeđivanje skladišta ukoliko je potrebno...

3. Korak - Ponuda

Poslaćemo vam idejno rešenje rasporeda nameštaja u vašoj kancelariji, kao i ponudu za predložene modele. U ponudi ćete videti modele koje smo vam predložili na 2d crtežu kao i cene i uslove kupovine.

Ukoliko želite da saznate više o našim uslugama planiranja kancelarija, slobodno nas kontaktirajte putem telefona 011 63 00 660, e-maila office@kancelarijskinamestaj.rs, ili nas posetite u izložbenom salonu na adresi Đorđa Stanojevića 11g,naselje Belville Novi Beograd.