Besplatno planiranje poslovnog prostora. Planiranje & Instalacija!

Saznaj više

Kvalitetan kancelarijski nameštaj po prihvatljivoj ceni

U kancelarijskinamestaj.rs ne koristimo ništa drugo do najboljih materijala za proizvodnju kancelarijskog nameštaja. Sve naše police, stranice i vrata proizvodimo od kvalitetnog univera, svetske grupacije Kronospan, sa fabrikama u više zemalja regiona, koji kantujemo mašinski ABS trakom debljine 2mm. 

Ploče koje koristimo za dno naših „slowmotion“ fioka su od univera debljine 16mm, a ploče koje stavljamo na poledjinu su  debljine  od 3.2 mm do 10mm u zavisnosti od namene. Na elemente koji su predviđeni da nose veći teret ugrađujemo univer 10mm koji čitavom komadu nameštaja daje znatno veću čvrstinu i produzava vek trajanja. 


Standardna oprema koju možete očekivati od Vašeg novog kancelarijskog nameštaja.


Šarke za lako zatvaranje vrata.

Postoji nekoliko tipova sistema za lako zatvaranje vrata, mi koristimo proverene šarke sa sistemom za lagano zatvaranje.

  • Tri dimenzije preciznog štelovanja.
  • Podešavanje dubine pomoću ekscentričnog šrafa.
  • Ugao otvaranja do 110 stepeni.
  • Sistem za lagano zatvaranje.


Blum i Harn klizači za pouzdan rad fioka.

U vaš novi nameštaj su ugrađene isključivo fioke svetski poznatih proizvođača okova za nameštaj  "Blum" i "Harn" koje po potrebi mogu imati nosivost od cak 80kg, kao i razne druge inovativne mehanizme koji će doprineti da rad u vašoj kancelariji postane pravo uživanje.

Fioke koje se mogu naći u vašem nameštaju mogu biti :

  • Standardne HARN fioke bez "softclose" sistema za lagano zaustavljanje i sa manjom nosivošću
  • Robusne Blum fioke sa "softclose" sistemom za lagano i nečujno zatvaranje sa sertifikovanom nosivošću od 30, 50 i 80kg.

Napomena: Oprema se razlikuje od programa do programa. Informišite se da li je uz artikal koji ste odabrali uračunata standardna HARN ili fioka sa "softclose" sistemom za lagano zatvaranje.


Komponente od kojih proizvodimo naš kancelarijski nameštaj se na specijalnoj mašini milimetarski precizno buše za sav potreban okov, sto je preduslov za kvalitetno funkcionisanje dugi niz godina. Time se osigurava da svaki komad nameštaja proizveden u našoj fabrici bude istog kvaliteta i mogućnost greške smanjuje na minimum .

   Nedovršen element onda nastavlja dalje na proizvodnoj liniji gde se dodaju sve finalne komponente kao što su šarke, vrata I fioke . To označava kraj procesa sklapanja elementa.

Kontrola kvaliteta se obavlja kako bi se osiguralo da svaki proizvod ispunjava naše izuzetno visoke standarde kvaliteta, pre nego što se spakuje i spremi za isporuku.


Metalne konstrukcije i točkići za stabilnost kancelarijskog nameštaja.

Naše metalne noge imaju dovoljnu debljinu zida da izdrže i više od očekivanog. Vaš sto ce biti stabilan, a vaše kaseta sa fiokama i komode će na našim točkićima funkcionisati bez premca. 

Verujemo da ovakva kombinacija prvoklasnih materijala predstavlja spregu najboljeg kvaliteta sa pristupačnom cenom.

Sve gore navedeno je naša standardna specifikacija kancelarijskog nameštaja, za koju smo sigurni da je iznad i vaših očekivanja i specifikacija kancelarijskog nameštaja naših konkurenata koji su iste cene.


Garancija kvaliteta.

Svaki naš proizvod je proizveden od najkvalitetnijih materijala i montiran sa specijalnom pažnjom tako da smo srećni da možemo da vam garantujemo da će vaš novi kancelarijski nameštaj biti bez defekta u izradi i materijalu u trajanju od 2 godine.


Hvala na poverenju

www.kancelarijskinamestaj.rs   |   Internet tim