Besplatno planiranje poslovnog prostora. Planiranje & Instalacija!

Saznaj više
Pomoć pri kupovini
Vaša narudžbina
Isporuka
Naručivanje uzoraka
Pratite vašu narudžbinu
Informacije o isporuci
Informacije o proizvodu
Otkažite vašu narudžbinu
Rezervni delovi
9 Najčešće postavljenih pitanja

1. Zašto kupiti na sajtu www.kancelarijskinamestaj.rs ?

Veoma brza isporuka. Na našem sajtu možete potpuno opremiti vašu kancelariju za svega 72h.
Kvalitetni proizvodi sa garancijom na svaki artikal.
Ogroman izbor kancelarijskog nameštaja svih vrsta.
Niske cene.

2. Šta besplatna isporuka znači?

Besplatna isporuka znači baš to. Potpuno besplatno. Bez dodatnih troškova bilo koje vrste. Besplatna isporuka takođe znači da je naša obaveza da vam isporučimo kancelariju do vašeg poslovnog prostora, makar on bio na 10 spratu. Sve ovo važi za teritoriji Beograda. Za druge delove Srbije važe isti uslovi ukoliko se radi o većim količinama i isporuku vršimo sopstvenim vozilima. Za manje količine naplaćujemo minimalne troškove transporta ili isporuku vršimo kurirskom službom o trošku klijenta. U tom slučaju kurirska služba isporuku vrši iz svog vozila i klijent će sam morati da organizuje unos proizvoda u svoj poslovni ili stambeni prostor.

3. Kako će moji proizvodi biti isporučeni

Metod isporuke dosta zavisi od tipa i obima proizvoda. Proizvode najčešće isporučujemo sklopljene i spremne za korišćenje. Sve informacije vezane za isporuku se nalaze na stranici svakog proizvoda. Ukoliko imate specijalne potrebe molimo vas da nas kontaktirate na broj telefona 011/6300-660 ili putem e-mail adrese office@kancelarijskinamestaj.rs.

4. Ukoliko nisam u mogućnost da primim robu, da li će kancelarijskinamestaj.rs da dostavi moje proizvode ispred mojih vrata ili na drugom mestu koje navedem?

Ukoliko niste u mogućnosti da budete prisutni u vreme isporuke, kao ni da obezbedite da neko drugi bude prisutan, isporučićemo vam proizvode na način koji vama najviše odgovara. Napomena: Neophodno je prethodno dogovoriti metod isporuke stoga vas molimo da nas kontaktirate putem telefona ili e-mail.

5. Da li ste u mogućnosti da mi pošaljete uzorke boja i materijala?

Najveći deo naših proizvoda je uključen u program "Besplatni uzorci". Pošaljite nam e-mail sa šifrom boje ili materijala i adresom isporuke i mi ćemo vam potpuno besplatno i bez obaveza dostaviti uzorke.

6. Da li nudite popuste na količinu?

Pozovite naše eksperte za nameštaj na broj telefona 011/6300-660 ili nas kontaktirajte putem mail-a office@kancelarijskinamestaj.rs.

7. Kako da pogledam status moje narudžbine?

Najlakši način da proverite status narudžbe je pozivom na naš broj telefona ili putem e-mail. Uskoro ćete imati mogućnost online praćenja pošiljki putem.

8. Šta mi možete reći o vašoj garanciji na proizvode?

Ponosni smo što možemo da vam garantujemo da će vaš novi kancelarijski nameštaj funkcionistai kao što je očekivano tokom celog garantnog roka koji je u najvećem broju slučajeva 2 godine. Detalji o garanciji se nalaze na stranici svakog proizvoda.

Ako se u toku garantnog roka utvrdi da postoji greška u materijalu ili izradi mi ćemo vam o svom trošku popraviti ili zameniti neispravne delove. Normalno habanje i trošenje nameštanja kao i stolice koje se koriste 24h dnevno su izuzete iz garancije. Garancija ne uključuje podudaranje boja kada su prirodni materijali u pitanju poput furnira gde odstupanje može biti značajno.

9. Šta se događa u slučajevima kad je nešto neispravno ili nedostaje: oštećeni ili delovi koji nedostaju?

U kancelarijskinamestaj.rs koristimo samo kvalitetne brendove u izradi našeg kancelarijskog nameštaja. One proizvode koje ne proizvodimo u sopstvenoj fabrici prethodno ispitamo kako bi utvrdili da zadovoljavaju naše visoke standarde kvaliteta kada je nameštaj za profesionalne korisnike u pitanju. Ukoliko je i pored toga nešto neispravno na Vašem novom nameštaju, mi ćemo uraditi sve da to otklonim brzo i efikasno. Može se dogoditi da određeni proizvođači zahtevaju da kvar ili nedostatak prijavite direktno njima kako bi otklonili kvar preko svojih ovlašćenih servisa. Uz kupovinu svakog komada nameštaja na garantnom listu će biti istaknuto kome se treba obratiti u slučaju kvara ili nedostatka. Ukoliko ova informacija nedostaje ili imate bilo kakvih drugih pitanja molimo Vas da nas kontaktirate na broj telefona 011/6300-659.

Informacije nakon naručivanja

Kakva je politika firme po pitanju otkazivanja narudžbine?

Ukoliko ste u mogućnosti da otkažete narudžbu pre isporuke ili proizvodnje, nećemo naplatiti nikakvu nadoknadu. Ukoliko je narudžba već poslata biće vam naplaćeni troškovi transporta i isporuke. Svako otkazivanje narudžbi mora prethodno biti javljeno telefonom na broj 011/6300-660


Hvala na poverenju

www.kancelarijskinamestaj.rs   |  Internet tim